The Fabulous Thunderbirds, caps de cartell del 14è Blues a Roses

Fundats per Kim Wilson i Jimmie Vaughan, durant els últims 30 anys The Fabulous Thunderbirds han estat la cinquena essència de la música Americana. El so distintiu del grup, influenciat per diversos estils musicals, es manifesta en una única definició, texas blues.
The Fabulous Thunderbirds

The Fabulous Thunderbirds

12/07/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’any 1990, Jimmie Vaughan deixa la banda per formar duo amb el seu germà Steve Ray, essent substituït per dos guitarristes, Duke Robilard i Kid Ramos.

Pel grup han passat multitud de músics com el baixista Willie J. Campbell, fet que els ha servit de trampolí en les seves carreres.

Després de tres dècades ininterrompudes de gira per tot el món s’aturen al festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses com a caps de cartell indiscutibles, per presentar el seu últim treball discogràfic “Painted On”, produït per Steve Berlin de Los Lobos.

Al llarg de la carrera de T-Birds, la seva trajectòria ha estat marcada pel respecte que el grup es va guanyar per la seva envejable relació amb els músics i la devoció pels sons del Blues, R&B i Rock´n Roll col·laborant amb llegendes com Steve Ray Vaugan, Carlos Santana...

Multitud de premis els avalen. L’any 1986 els prestigiosos W.C. Handy Music Awards els premiaren com a millor banda de Blues.

El cofundador Kim Wilson encapçala el grup com a líder carismàtic, Kirk Fletcher i Nick Curran a la guitarra, Jimmi Bott a la bateria, Ronnie James Weber al baix i Gene Taylor al teclat.

Concert a Roses:
Divendres 21 Juliol 23:45h
La Ciutadella

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document