Tot l’estiu de Roses a l’abast en un llibret informatiu i a la web municipal

L’Ajuntament de Roses de Roses ha editat un llibret informatiu que concentra les més de 150 activitats que els diferents departaments municipals han organitzat a la ciutat per a aquest estiu. D’aquesta manera, ciutadans i visitants tenen a l’abast tota l’oferta cultural, esportiva, lúdica i infantil de la temporada, reunida en una única publicació en quatre idiomes, consultable també en format digital a través de la web municipal www.roses.cat.
Guia Estiu

Guia Estiu

25/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El consistori rosinc ha preparat per a aquest estiu un ambiciós programa d’activitats amb més de 150 propostes molt diverses i pensades per a tots els públics. Música de tots els estils, aeròbic platja, tallers a la Ciutadella, visites guiades, contes a la fresca, activitats a la Biblioteca, espectacles infantils a la platja o les ja tradicionals propostes de la Festa Major, són algunes de les propostes que els diferents departaments municipals han organitzat fins al 15 de setembre.

 

Per no perdre’s detall, l’Ajuntament ha editat 15.000 llibrets amb tota la programació que permet seguir, dia a dia, totes les propostes lúdiques, culturals i esportives de l’estiu. La informació apareix en català, castellà, francès i anglès, pensant també en els visitants que rep el municipi.

 

La guia ja es troba a disposició dels usuaris en el Servei d’Atenció del Ciutadà (SAC) i resta d’equipaments municipals (Biblioteca, Piscina, Oficina de Turisme, Ciutadella, Teatre, Port Esportiu,...), així com en una seixantena d’establiments comercials de Roses. Durant els propers dies es realitzarà també una distribució especial dirigida als hotels del municipi.

 

A més, la programació està disponible en la web municipal www.roses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document