Treballs de condicionament i reasfaltatge a diferents carrers de Roses

Aquesta setmana s’ha iniciat a Roses la campanya anual del Pla de conservació de vies públiques de Roses (PVIR), consistent en els treballs de reparació de flonjalls i trams de paviment malmesos de diferents vials del municipi. Amb motiu de la realització d’aquestes tasques, poden produir-se desviaments i talls de trànsit puntuals.
01/04/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Pla PVIR té per objecte incidir en una millora i condicionament continuats de la vialitat de Roses, mitjançant la realització periòdica de treballs d’asfaltatge i pavimentació en aquells punts del municipi que presenten signes de deteriorament. La seva finalitat és el desenvolupament gradual de les millores necessàries per garantir la seguretat viària i l’accessibilitat en els carrers de la població.

La fase que s’acaba d’iniciar actuarà en la renovació dels carrers Oslo, Viena, Gv. Pau Casals, Joan Timoneda, Gravina, Tarragona, Puig Rom, Antoni Canals, Pau Vila, Jaume I, Av. Quana, Cap Norfeu, Arquitecte Gaudí, Av. Montserrat, Ramon i Cajal, Ctra. del Far i Dr. Arruga. La totalitat de les tasques compta amb un pressupost de 60.000 euros.

Al llarg dels quinze dies que es preveu que durin les obres, es poden produir talls i desviaments puntuals de circulació, que seran oportunament senyalitzats, donant pas alternatiu als conductors per evitar el màxim de molèsties als usuaris.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document