Un treball sobre els motius de les cases de Roses, guanyador del Premi de Recerca de Batxillerat 2008

El passat divendres 27 de juny, es va lliurar a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Roses el III Premi de Recerca de Batxillerat, que en aquesta ocasió va recaure en l’alumna del Centre Escolar Empordà, Anna Montalat, pel seu treball titulat “Els motius de les cases de Roses”. Els alumnes Mireia Roig (IES Cap Norfeu) i Adrià Verdaguer (Centre Escolar Empordà), van ser també reconeguts amb dos accèssits.
Lliurament premis

Lliurament premis

30/06/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Premi de Recerca, que enguany celebra la seva tercera edició, té com a finalitat estimular els alumnes que cursen batxillerat en els centres de secundària de Roses, premiant els millors treballs de recerca realitzats durant cada curs escolar. Les direccions de cada centre educatiu són les encarregades de realitzar una primera tria de dos treballs per centre, d’entre els quals el jurat del concurs emet el veredicte final.

El jurat de la present edició ha estat integrat per Pere Joan Vicens (Fundació Jaume Vicens Vives), Pilar Cortés (directora de la Biblioteca Municipal de Roses), i Carme Barceló (directora de l’IES de Llançà), els quals van proclamar guanyador el treball "Els motius de les cases de Roses" atenent l’originalitat del tema tractat, l’interès que aquest té per a la recuperació històrica de Roses, i el gran treball de camp realitzat per la seva autora.

Per la seva banda, el treball "Estudi comparatiu de la maduració del raïm en diferents condicions de cultiu", de l’alumna Mireia Roig, i "Racó Tecnològic", d’Adrià Verdaguer, han estat també destacats amb l’atorgament d’un accèssit.

Els premis lliurats van consistir en 600 euros per al treball guanyador, i 200 € per a cadascun dels accèssits.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document