Un treball sobre l’arquitectura moderna a Roses guanya el VI premi Treballs de Recerca de Batxillerat

Aquest matí, l’església de Santa Maria de la Ciutadella de Roses, ha estat escenari de l’acte de lliurament dels premis Treballs de Recerca de Batxillerat atorgats per l’Ajuntament de Roses, que enguany ha recaigut sobre l’alumne Félix Bretón pel seu treball “L’arquitectura del moviment modern a Roses”. El premi consisteix en una dotació econòmica de 300 euros. Mustafa Afkir, per la seva banda, ha aconseguit un accèssit valorat en 150 €, pel treball “Depurem el món”.
Lliurament premi

Lliurament premi

18/06/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’acte de lliurament de premis s’ha iniciat amb una xerrada sobre la tasca de l’investigador a càrrec del professor d’arqueologia de l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya, Marcel Pujol. A continuació, els alumnes finalistes han exposat breument els seus treballs. A més dels guanyadors del primer premi i accèssit, han arribat a la final: "Roses, un recorregut per un any de tradicions", de Rosó del Puerto; "La pervivència dels llatinismes i expressions llatines en els nostres temps", de Joana Morató; "El carnaval de Roses: una visió històrica i econòmica del carnaval mediterrani", de Gerard Vivo; i "Història del meu avi", de Maria Teresa Font.

El jurat de la present edició del Premi Treballs de Recerca ha estat format per Pere Vicens Rahola, fill Jaume Vicens Vives; Pere Gifre, director de l’Institut d’Estudis Empordanesos; i Jordi Montero, director de l’institut de Vilafant. L’alcalde de Roses i la regidora d’Ensenyament han estat els encarregats de lliurar els premis als guanyadors.

El Premi Treballs de Recerca de Batxillerat, que enguany celebra la seva sisena edició, té com a finalitat estimular els alumnes que cursen batxillerat en els centres de secundària de Roses, premiant els millors treballs de recerca realitzats durant cada curs escolar. Les direccions de cada centre educatiu són les encarregades de realitzar una primera tria de dos treballs per centre, d’entre els quals el jurat del concurs emet el veredicte final.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document