Una conferència sobre Mozart apropa la figura del geni al públic rosinc

El proper dimecres 15 de novembre, el Teatre Municipal de Roses prosseguirà amb els actes en commemoració del 250è aniversari del naixement de W. Amadeus Mozart, amb la realització d’una conferència a càrrec del musicòleg Oriol Pérez i Treviño. En finalitzar l’acte, la Coral Miscel·lània interpretarà diferents peces del cèlebre compositor.
Mozart

Mozart

13/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Wolfgang Amadeus Mozart (Salzburg 1756 - Viena 1791) s’ha considerat el compositor més destacat de la història de la música occidental, amb una gran influència i una extensa producció, que inclou quasi tots els gèneres, (des del lied i les danses alemanyes fins als concerts per a instrument, les simfonies i les òperes).

L’Ajuntament de Roses ha programat un seguit d’activitats per celebrar el 250è aniversari del seu naixement, la primera de les quals va ser la representació del Rèquiem (29 d’octubre), a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i la Polifònica de Puig-reig.

El proper 15 de novembre, el musicòleg, assagista i especialista en Mozart, Oriol Pérez i Treviño realitzarà una conferència al Teatre Municipal de Roses (20 h) que centrarà la seva atenció en la figura del compositor, sota el títol Què no sabem de Mozart? La xerrada anirà acompanyada per una projecció audiovisual i l’entrada és lliure.

Després de la xerrada, la Coral Miscel·lània de Roses oferirà al públic assistent una audició durant la qual interpretarà les composicions Dona Nobis, Luci Care, Ich Bin Bei Dir, Ave Verum i Tantum Ergo.

Per últim, el dissabte 18 de novembre (22 h, 10 euros), el Teatre Municipal de Roses acollirà per primer cop la representació d’una òpera amb la posada en escena de Il Re Pastore, coproduïda per AMARESC i Xarxa de Músiques a Catalunya. 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document