Una estona amb l’alcaldessa

L’Ajuntament de Roses inicia la campanya “Una estona amb l’alcaldessa”, programa amb el qual es vol potenciar i difondre el coneixement que tenen els vilatans sobre el funcionament i dia a dia del govern local del municipi. L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, obrirà el seu despatx setmanalment, perquè les persones que ho desitgin puguin conèixer de primera mà el treball que es desenvolupa des de l’Ajuntament.
Alcaldessa

Alcaldessa

16/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La finalitat d’aquesta campanya és doble. D’una banda, permetre que la ciutadania pugui descobrir personalment quins són els serveis i mecanismes de funcionament del seu Ajuntament, a través de les explicacions i atenció directa de la seva màxima responsable.

 

D’altra banda, l’alcaldessa vol aprofitar aquestes visites per establir noves eines de contacte i comunicació amb els veïns i veïnes de Roses, amb la intenció que aquests els puguin fer arribar els seus suggeriments, projectes o queixes.

 

En aquesta mateixa línia, Magda Casamitjana manifesta també la seva predisposició a trobar-se amb els veïns i veïnes per parlar dels temes que els preocupen fora de l’Ajuntament, ja sigui anant a passejar, desplaçant-se fins als seus domicilis, o intercanviant experiències tot prenent un cafè.

 

Les persones interessades a participar en aquesta campanya, poden presentar la seva sol·licitud per correu electrònic (alcaldia@roses.cat), tot especificant nom, telèfon de contacte i tipus d’entrevista que volen concertar, o bé poden trucar per telèfon a l’Ajuntament (972 25 24 00) i demanar pel Departament d’Alcaldia. En els següents dies, personal municipal es posarà en contacte amb els interessats per concretar el dia, hora i lloc de la trobada.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document