Veredicte del concurs de projectes del nou equipament cultural de la Riera Ginjolers

El proper dimarts 30 de novembre, a les 12 h del matí, el jurat del Concurs de “Projectes amb intervenció de jurat per a la redacció dels projectes bàsic i d’execució i direcció d’obres de l’edifici d’equipament cultural a la Riera Ginjolers”, farà públic en acte solemne, el veredicte del concurs i el resultat de les qualificacions atorgades. L’acte, obert al públic, tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Roses.
Reunió jurat

Reunió jurat

26/11/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El jurat reunit des del passat dimarts, ha estat valorant durant aquesta setmana les diferents propostes presentades al concurs per a la construcció del nou equipament cultural que el Pla de Barris preveu a la Riera Ginjolers, concretament a l’espai que actualment ocupen la Societat Unió Fraternal (SUF) i els dos solars adjacents. El gran nombre de propostes presentades a la convocatòria, un total de 90, ha fet necessari exposar tot el material al Castell de la Trinitat, on el jurat ha dut a terme les deliberacions i puntuacions dels diferents projectes.

 

El jurat està integrat per alcaldessa, regidors municipals, membres de la SUF i un equip tècnic amb representació d’arquitectes municipals, del Col·legi d’Arquitectes i del Departament de Cultura de la Generalitat. El projecte guanyador obtindrà un premi de 10.000 euros i l’adjudicació de la redacció del projecte i de la direcció facultativa de les obres de construcció del nou edifici. Es concediran dos accèssits de 2.000 euros cadascun, per a la segona i tercera proposta millor valorades.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document