Inaugurat el nou circuit BTT de Roses

Roses disposa des d’aquest cap de setmana amb un circuit de BTT situat a la zona esportiva de la població, concretament al costat del camp de futbol de la Vinyassa. La inauguració va tenir lloc dissabte i comptà amb una exhibició a càrrec de l’expert Manel Ibars i amb la participació del Club Ciclista de Roses. Nombrosos assistents van portar les seves bicicletes i van poder ser els primers a provar el nou espai.
06/02/2022 21:57 -    

Els treballs del circuit es va iniciar el passat 16 de desembre en el terreny de titularitat municipal ubicat a la ronda de Dalt, entre l’escola Montserrat Vayreda i el Camp de Futbol de La Vinyassa. Amb 1.200 m2 de superfície, l’espai disposa d’àmplies dimensions per facilitar la llibertat de moviment, on s’han incorporat dubbies, altiplans i peralts, així com troncs i pedres, per crear els obstacles i corbes necessaris. Les zones s’han determinat per diferents trams d’edat, modalitat i nivell tècnic, de manera que pugui ser utilitzat tant per un usuari experimentat com per un principiant que pugui evolucionar i progressar al següent nivell. El conjunt dels treballs ha tingut un cost de 44.000

 

Per donar a conèixer les característiques i possibilitats que ofereix el nou circuit, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament va organitzar dissabte una inauguració que comptà amb la participació de Manel Ibars, expert en el món de la bicicleta i amb més de 25 anys de pràctica en diferents modalitats de mountain bike, XC, enduro, descens, dirt jump, freeride, 4X, pumptrack i també bmx race i freestyle. Gràcies a la demostració, els assistents van poder conèixer les possibilitats que ofereix el circuit i com aprofitar els diferents elements que l’integren per, a continuació, estrenar la instal·lació fent els seus primers recorreguts i salts.

 

Roses amplia amb aquest nou projecte el conjunt d’instal·lacions i equipaments esportius municipals de què disposa (camps de futbol de la Vinyassa, piscina coberta, pavelló i pista polivalent coberts, estadi, camps de futbol i vòlei platja, pistes de petanca, skate parc i street workout, rocòdrom…).


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document