Inaugurat l’enllumenat de Nadal, que es mantindrà fins al 8 de gener

El passat divendres va tenir lloc a la rambla de la Riera Ginjolers l’encesa de l’arbre tridimensional que inaugurà l’enllumenat de Nadal d’aquest 2023. L’acte, que va comptar amb les actuacions de la coral del Centre Escolar Empordà i del grup Zumbamics, suposà també l’encesa de les 300 figures i milers de metres de fil lluminós repartits per la població, tots ells de baix consum.
27/11/2023 10:09 -    

En total, Roses il·luminarà aquest Nadal una seixantena d’espais: més de 30 carrers, 9 rotondes, els accessos a les urbanitzacions del municipi, els edificis de l’església, ajuntament, mercat municipal, teatre, policia local i biblioteca, els jardins del Mas de les Figueres i l’entrada a la Ciutadella, a més del tradicional cel estrallat de l’avinguda de Rhode, a l’alçada de la plaça Catalunya. Com a novetat, els troncs dels arbres de l’avinguda de Rhode i passeig Marítim s’il·luminaran amb cortines de led blanc.

 

Es mantenen les dues figures 3D de gran format d’edicions anteriors: l’arbre lluminós de 12 metres d’alçada instal·lat a la rambla Riera Ginjolers i la gran bola 3D de 5 metres de diàmetre situat a la plaça Catalunya. Totes dues figures ofereixen una animació cromàtica de llums LED i els vianants poden a més transitar pel seu interior.

 

L’empresa municipal ROSERSA ha estat l’encarregada de dur a terme totes les tasques d’instal·lació de figures i enllumenat durant els mesos d’octubre i novembre. A partir d’aquest divendres, l’enllumenat nadalenc funcionarà fins al 8 de gener, en horari de 17.30 a 01 h (amb excepció d’algunes figures que no disposen de programador horari i s’apagaran amb l’enllumenat públic).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document