Inici del X Taller de lectura i conversa en català de Roses

Amb la Mercè Fages, la Mar Pèlach i la Montse Sastre al capdavant del projecte, avui ha començat Fem-la petar amb un llibre. X Taller de lectura i conversa en català, a l’Espai Z de la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses 
03/11/2021 13:05 -    

Amb la finalitat de promoure la lectura en català i millorar l’expressió oral i també la comprensió oral i escrita del català, s’ofereix per desè any consecutiu aquest taller conduït per tres persones voluntàries vinculades al programa Voluntariat per la llengua.

 

En aquesta primera sessió, s’han llegit i comentat dos textos de “Llegir per parlar, llegir per aprendre”, material editat amb la finalitat de reforçar l’aprenentatge i l’ús de la llengua a través de la lectura.

 

I, com a llibre de lectura per a les properes sessions, encara no n’hi ha un de concret. D’entre unes quantes propostes que tenen les conductores del Taller, seran els assistents els que decidiran quin llibre els ve de gust llegir.

 

Així, des d’avui mateix i fins al 30 de març de 2022, cada dimecres (amb algunes excepcions), de les 10.30 a les 12 h, els participants es trobaran a l’Espai Z, per millorar la fluïdesa i l’expressió oral en català, a partir de la lectura de textos i de les converses generades per aquestes lectures. 

El projecte, organitzat conjuntament entre la Mercè Fages, la Montse Sastre i la Mar Pèlach; la Biblioteca Municipal Jaume Vicens i Vives, i l’Oficina de Català de Roses, té la voluntat de ser una eina més que impulsi l'ús social del català, faciliti als participants l'accés a la cultura i a la literatura, generi vincles entre persones de procedències diverses i reforci el sentiment de pertinença col·lectiva a través de la llengua.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document