Instal·lada la senyalització, passeres i barana d’accés a les platges de Roses

L’empresa municipal ROSERSA ha finalitzat aquesta setmana la col·locació a les platges de Roses de la senyalització, passeres i barana d’accés a l’aigua per a persones amb mobilitat reduïda.
01/07/2021 13:44 -    

Els cartells informatius instal·lats donen consells de seguretat a les zones de bany com ara els que fan referència a protecció solar, significat de les banderes d’estat de les platges, serveis de seguretat, vigilància d’infants, etc. D’altra banda, també s’han col·locat altres senyalitzacions que faciliten informació sobre les mesures anti-covid (distàncies que cal mantenir entre usuaris i pautes higièniques a seguir), per fer de les platges espais segurs durant aquest estiu.


Per la seva banda, s’han instal·lat també les passeres de fusta que es distribueixen cada any a les platges rosinques per facilitar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda, així com la barana d’acer inoxidable de la platja del Salatar. Aquesta, facilita que aquelles persones que necessiten un suport per accedir a l'aigua, puguin salvar el desnivell de la sorra i entrar i sortir de l’aigua amb més facilitat. La barana possibilita també una major estabilitat en cas d’onatge per evitar caigudes.

 

Cal recordar que Roses compta a més cada temporada amb cadires amfíbies, lavabos adaptats i aparcaments amb places per a vehicles de persones amb  mobilitat reduïda. Tots els serveis que ofereixen les platges es poden consultar a través de l’aplicació Roses Smart que, a més, informa també de l’ocupació de cada platja en temps real.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document