Jaume Sobrequés participa en el cicle de conferències de Roses

El cicle de conferències “Propostes de país per a un nou temps” prossegueix la seva trajectòria apropant fins a Roses figures de renom de l'actual panorama social, polític i econòmic. Demà, dijous 8 de maig, Jaume Sobrequés iniciarà la quarta edició d'aquest cicle, amb la xerrada “Espanya contra Catalunya” que tindrà lloc a les 20.30 h, al Teatre Municipal de Roses.
07/05/2014 08:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Jaume Sobrequés és historiador i polític. Com parlamentari, fou membre de la Comissió dels Vint que redactà l'avantprojecte d'Estatut d'Autonomia de Catalunya de 1979. L'any 1982 ingressà al PSC, amb el qual fou escollit diputat a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1988 i de 1992.

 

Després d'haver donat suport a les consultes sobiranistes, a principis de setembre de 2010 es donà de baixa del PSC, justificant aquest decisió per l'estancament de la via autonomista i la necessitat d'iniciar un procés cap a la independència.L'any 2008 va rebre la Creu de Sant Jordi. Actualment és president de la Societat Catalana d'Estudis Històrics, filial de l'Institut d'Estudis Catalans, i president de l'equip redactor de la Universitat Catalana d'Estiu.

Sobrequés inicia la quarta edició del cicle de xerrades “Propostes de país per a un nou temps” impulsat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses, per on han passat ja figures com Carme Forcadell, Salvador Cardús, Josep M. Terricabras, Carles Puigdemont, Vicenç Villatoro, Carles Viver i Pi-Sunyer, Joaquim Nadal o Carles Capdevila, entre d'altres. La present edició comptarà també amb la participació de l'economista Oriol Amat (13 de juny) i del periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal.

Totes les conferències tindran lloc al Teatre Municipal de Roses, els dies indicats, a les 20.30 h. L'accés és lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document