Jornades formatives sobre novetats fiscals i subvencions per a entitats i associacions de Roses

Els propers 18 de març i 8 d'abril, el Teatre Municipal de Roses acollirà dues sessions formatives entorn als temes “Novetats fiscals que afecten a les entitats” i “Gestió de subvencions”. L'acte es dirigeix als responsables i membres de les entitats sense ànim de lucre de la vila i és gratuït.
16/03/2015 16:20 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Ferran Ruiz, assessor fiscal, i Maria Solés, directora de la Fundació Esplai Girona seran els encarregats d'oferir la primera sessió que abordarà les novetats fiscals que afecten a les associacions i entitats sense ànim de lucre i, concretament, les relacionades amb l'impost de societats, la comptabilitat per partida doble, el model 347, les novetats fiscals en IRPF i IVA, i les lleis de mecenatge i de transparència.

 

La segona sessió, prevista per al dimecres 8 d'abril, centrarà l'atenció entorn a la gestió de subvencions a Roses, essent la tècnica del Departament d'Intervenció del consistori rosinc, Mariel·la Roig, l'encarregada de presentar les novetats i requisits per a la gestió, seguiment i justificació d'ajuts a Roses.

 

Les dues sessions tindran lloc els dies indicats de 20 a 22 h. Per participar-hi cal confirmar assistència trucant a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses (972 25 24 00. Ext: 557), o bé a través del correu electrònic esports2@roses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document