José Corbacho, presentador de la Nit de l'Esport de Roses

Aquest vespre a partir de les 20.30 h, el Teatre Municipal de Roses acollirà la celebració de la “IV Nit de l'Esport” organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses. Durant l'acte, que serà presentat per l'actor José Corbacho, es donaran a conèixer els guanyadors de les 5 distincions convocades enguany: a l'esportista més destacat/ada de l'any, a l'equip més destacat, al títol de promoció de l'esport, al títol de projecció esportiva i a la trajectòria esportiva.
04/12/2015 06:42 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquest acte Roses ret homenatge per quart any consecutiu als seus esportistes i reconeix la trajectòria i mèrits assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada en l'àmbit de l'esport. El lliurament de distincions anirà acompanyat d'exhibicions esportives del grup “Papis i Mamis” i estudi de dansa hip hop 2 del Gimnàs Roses i del grup d'activitat física per a la gent gran.

 

L'acte comptarà amb la participació del representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols; del conseller comarcal d'Esports, Alfons Vila; de l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan; i del regidor d'Esports, Juan Manuel Fernández.

 

Els candidats

 

Els finalistes que optaran a “Esportista més destacat” són el taekwondista Joan Jorquera, el jugador de futbol platja Ismail Chaabouchi i la jugadora de bàsquet Anna Jòdar. En la categoria “Equip més destacat”, es troben l'equip Juvenil A de l'Agrupació Esportiva Roses, el Júnior Masculí A del Club de Bàsquet Roses i l'Equip Surfcàsting Duo del Club de Pesca Esportiva Roses.

 

En reconeixement pel treball realitzat en la “Promoció de l'Esport”, són finalistes l'Associació Excursionista de Roses Cabirols, el Club d'Atletisme Roses i el Club Ciclista Roses, mentre que en la categoria “Projecció Esportiva” opten al premi la jugadora de bàsquet Laia Moya, el jugador de voleibol Ferran Morató i Oliver Pérez, jugador d'escacs. Per últim, el corredor Xavi Llamas, el jugador d'hanbol Eduard Berta i el triatleta Juan Carlos del Barrio, optaran al títol de “Trajectòria Esportiva”.

 

Els guanyadors de cadascuna de les categories es donaran a conèixer durant la celebració d'aquest vespre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document