Josep M. Fonalleras presenta el seu llibre Climent a la Biblioteca de Roses

El proper dijous 19 de desembre (20 h), la Biblioteca Municipal de Roses comptarà amb la presència de Josep M. Fonalleras, qui tancarà el cicle 2013 de presentació de llibres organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses. L'autor parlarà de la seva darrera novel·la “Climent”, un relat de pèrdues i recerques, escriptors, desaparicions i pintures.
17/12/2013 09:28 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els amics d'en Climent demanen a un escriptor que li segueixi el rastre i que posi ordre a la novel·la que no ha escrit. En la recerca, un joc d'aparences i miralls, s'encara a la vida i a la mort, a la pèrdua, l'amor i l'amistat, mentre és ell mateix qui assisteix al final de la seva pròpia aventura, en un recorregut erràtic que l'enfronta amb les seves pors, angoixes i passions.

 

Josep M. Fonalleras (Girona, 1959), ha publicat diversos llibres de narrativa, entre els quals trobem Llarga vista (2003) i Sis homes (2005), i reculls d'articles d'opinió, com Un sofà a la riba (1987), Interior de balena (1991), Itinerari recomanat (2003) i Un any de divorciat (2007). Entre les seves novel·les destaquen La millor guerra del món (1998) i August i Gustau (2001). També ha conreat la literatura infantil: Gertrudis i els dies, Les galetes del Saló de Te Continental.

 

Ha rebut nombrosos premis al llarg de la seva carrera, com el Just M. Casero, el Ciutat de Palma, l'Octavi Pellissa, el Vaixell de Vapor i el Premi de la Crítica Serra d'Or. Actualment és columnista del diaris El Periódico i El Punt Avui.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document