L’Ajuntament amplia el nombre d’estacionaments de motocicletes al casc antic

L’Ajuntament de Roses incorpora cinc noves àrees d’aparcament de motocicletes al casc antic de la població i amplia una ja existent, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats dels veïns i veïnes de la zona. Els nous estacionaments que s’estan senyalitzant aquesta setmana, es troben als carrers Palmerola, riera Ginjolers, plaça de l’Església i avinguda de Rhode.
L’Ajuntament amplia el nombre d’estacionaments de motocicletes al casc antic

Noves places Riera Ginjolers

08/10/2018 13:48 -    

Amb aquesta actuació el consistori vol donar solució a les necessitats d’aparcament que es produeixen al nucli de la població, sobretot durant els mesos d’estiu, facilitant la mobilitat dels veïns, fent-la compatible amb un bon funcionament de les àrees peatonals que l’integren i mantenint la prohibició d’aparcament fora de les àrees habilitades a qualsevol hora del dia per no obstaculitzar el pas de vianants per carrers i places.

 

Els nous espais habilitats permeten a partir d’ara l’aparcament de motocicletes inclús dins els horaris en què els carrers queden tancats al trànsit, sempre i quan el desplaçament dins de l’àrea de vianants es realitzi a peu i i no circulant sobre la moto -en tots els casos el recorregut fins al punt d’estacionament és de pocs metres-, per tal de fer prevadre la seguretat dels vianants en tot el moment.

 

Les noves àrees d’aparcament que ja han estat senyalitzades es troben a la plaça de l’Església i a la riera Ginjolers (davant el parc infantil). En els propers dies es procedirà al condicionament de les situades al carrer Palmerola i de les dues de l’avinguda de Rhode -una a l’alçada del carrer d’en Mairó i l’altra a la del carrer Sant Elm-, i s’ampliarà la ja existent a l’alçada del carrer de La Llotja.

 

L’Ajuntament estudia actualment la disposició d’àrees d’estacionament en altres zones del municipi i no descarta l’ampliació amb noves places allà on sigui necessari.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document