L’Ajuntament consensua amb el sector de la restauració la realització de les campanyes gastronòmiques de 2021

Aquest matí ha tingut lloc una reunió telemàtica entre l’Àrea de Promoció Econòmica i el sector de la restauració de Roses, amb l’objecte de consensuar el calendari d’accions gastronòmiques que es realitzaran al llarg d’aquest any 2021. La reunió ha estat conduïda pel regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, i hi han participat un total de 22 restauradors.
12/01/2021 14:15 -    

Les accions i dates establertes, sempre condicionades a què les restriccions i mesures que s’estableixen per raons sanitàries així ho permetin, són les següents:

 

- Fira de la Rosa: del 3 al 6 de juny, que inclourà les campanyes gastronòmiques "1000 Roses a Roses" (es posarà a votació entre els participants d'altres anys la durada de la mateixa, que enguany podria passar dels 14 dies a 10 o 7 dies), i Còctels de Roses.

- Ruta de les Tapes de Roses: del 17 al 26 de setembre.

- Fira de la Cervesa: del 8 al 12 d'octubre, incloent la proposta "Menú maridat"

- Festivalet de Roses: del 12 al 14 de novembre, que inclourà el Menú del Festivalet

- Per últim, està pendent d’acabar de consensuar la realització de la campanya "Vine a fer el vermut a Roses", que podria tenir lloc a partir de finals de novembre, fent-la coincidir amb la campanya de Nadal.

 

Un altre dels punts tractats entre els participants a la reunió ha estat la configuració dels diferents menús que s’oferiran durant les diferents campanyes, els quals s’ha establert que hagin d’incloure producte de temporada. A més, s’estan estudiant possibles accions vinculades als diferents esdeveniments, pensats específicament per a bars.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document