L’Ajuntament de Roses cedeix un pis a ALTEM perquè el destini a allotjament tutelat

El ple municipal de Roses celebrat dimecres 31 d’agost, ha aprovat la cessió d’un pis propietat de l’Ajuntament a favor de la Fundació ALTEM, que el destinarà a l’allotjament tutelat de persones amb discapacitat intel·lectual residents al municipi. Amb aquest acord, que té una vigència inicial de 15 anys, el consistori dona resposta a una demanda llargament reivindicada per l’entitat.
31/08/2022 22:06 -    

L’habitatge està situat al carrer Gravina, té una superfície de 85  m2, és tot exterior i disposa de tres habitacions dobles, cuina-menjador, lavabo i dos patis. Ha estat renovat recentment, és accessible i està equipat amb tot el mobiliari, electrodomèstics i parament de llar necessaris, apte per tant per entrar-hi a viure.

 

La regidora responsable de l’Àrea  d’Acció Social, Esther Bonaterra Moltó,destaca "la idoneïtat d’aquest pis, ja que està adaptat i té unes condicions físiques que només requeriran petits ajustos per adequar-se totalment a les necessitats del col·lectiu. Estem molt satisfets d’atendre aquesta petició i poder oferir una bona opció de vida a les persones amb discapacitat intel·lectual que requereixen assistència tutelada a la nostra població. Amb aquest acord esperem contribuir a la seva integració i autonomia".

 

ALTEM és una entitat de referència a nivell comarcal en l’atenció al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns mentals, que compta amb un equip de mitjans humans i professionals especialitzats i una llarga trajectòria en la gestió de recursos i serveis que tenen per objectiu millorar la qualitat de vida dels seus usuaris i usuàries.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document