L’Ajuntament de Roses contracta 5 joves a través del Programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Roses ha incorporat avui cinc nous treballadors en pràctiques contractats a través de les subvencions atorgades del Programa Garantia Juvenil a Catalunya. Les places que ocuparan durant un període de sis mesos i a jornada completa, corresponen a dos integradors socials, un arquitecte i dos auxiliars administratius.
15/11/2016 20:10 -    

El Programa de Garantia Juvenil a Catalunya té per objectiu incentivar la contractació en pràctiques de persones joves inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació a Catalunya. Amb aquest programa, es vol afavorir l’adquisició de noves aptituds i qualificació per al seu desenvolupament professional, facilitant l’exercici pràctic dels coneixements adquirits tant en la seva formació reglada com amb la formació laboral de què disposen fins al moment.

 

Un cop realitzat el procés de selecció de les sol·licituds presentades, avui s’han incorporat a diferents departaments municipals els cinc joves, que desenvoluparan les seves activitats en diferents àmbits. D’una banda, un dels integradors socials s’incorpora al Servei d’ajuda a domicili social i de dependència, mentre que l’altre ho fa al Servei de suport a la tasca de criança i educació de les famílies.

 

Els dos auxiliars administratius s’han destinat a la sistematització de dades del teixit empresarial de Roses i a tasques administratives en el departament d’Urbanisme, mentre que l’arquitecte contractat donarà suport en la redacció de projectes urbans o de planejament del municipi.

 

Les contractacions estan subvencionades per Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Servicio Público de Empleo Estatal i per la Unió Europea a través del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil (aporten 46.000 €), mentre que l’Ajuntament aporta un cofinançament de 4.591€. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document