L’Ajuntament de Roses distribueix les targetes moneder als alumnes amb beca menjador

Aquest matí ha tingut lloc a Roses la distribució de les targetes moneder elaborades per la Generalitat de Catalunya per garantir que els alumnes beneficiaris de beques menjador, puguin continuar rebent aquest ajut durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura de prevenció i control del COVID- 19. El repartiment ha anat a càrrec de regidores i regidors de l’Ajuntament i personal voluntari, mantenint les mesures de seguretat necessàries.
24/03/2020 19:48 -    

Al llarg del cap de setmana, l’Ajuntament ha contactat amb  les famílies beneficiàries per informar-les del sistema de repartiment de les targetes, que s’ha dut a terme aquest matí al Teatre Municipal de Roses atenent les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. En total s’han citat uns 400 beneficiaris en  diferents franges horàries al llarg del matí per evitar l’acumulació de persones, mantenint la distància de seguretat i les mesures d’higiene.

En els casos de les famílies amb qui no s’ha pogut contactar o no han pogut desplaçar-se aquest matí al teatre, l’entrega es farà a domicili. 

Les targetes moneder estan carregades amb els àpats corresponents al servei de menjador dels dies que, inicialment, resten tancats els centres educatius. La càrrega està feta a raó de 4€/dia/infant. En cas que les mesures de  tancament de les escoles i dels centres oberts es perllonguin, la recàrrega de diners pels dies corresponents es farà automàticament. Per tant, els usuaris no han de llençar ni inutilitzar la targeta quan s’hagi fet servir. Les targetes, que ja estan activades, es poden fer servir en qualsevol establiment per a la compra d’aliments.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document