L’Ajuntament de Roses ofereix formacions online en mesures de prevenció COVID19 per a diferents sectors

L’Àrea de Promoció Econòmica ha obert el període d’inscripcions per a la formació online, mitjançant sistema de videotrucada, en mesures de prevenció COVID19. Les formacions estan dirigides a persones que treballen o vulguin treballar en els sectors de la restauració, comerç, allotjament turístic o en tasques a l’aire lliure (jardineria, manteniment, neteja…). Les inscripcions ja estan obertes a http://inscripcions.roses.cat
22/05/2020 10:00 -    

Les formacions, amb una durada de 6 h, s’ofereixen dividides en diverses sessions i horaris per adaptar-se a les necessitats dels participants i als continguts a tractar. Per participar cal disposar de connexió a internet a través de telèfon mòbil, tauleta o ordinador. Les places són limitades i se seguirà estricte ordre d’inscripció. Es lliurarà certificat d’aprofitament als assistents que superin la prova d’avaluació del curs.


Amb aquesta activitat, l’Ajuntament vol acompanyar treballadors i empreses en el procés d’adaptació a les noves necessitats que la pandèmia de la COVID19 està provocant en l’àmbit laboral, oferint-los les eines necessàries perquè puguin desenvolupar les seves activitats amb la màxima seguretat per a personal i clients.


Trobareu tota la informació referent a programes, horaris i inscripcions a:

http://www.roses.cat/la-vila/promocio-economica/cursos_per/formacio-on-line-seguretat-covid-19

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document