L’Ajuntament de Roses redueix el pagament de factures als seus proveïdors a 8,29 dies

L’Ajuntament de Roses torna a reduir el termini de pagament de les seves factures passant, des del quart trimestre de l’exercici 2019 fins al mes de maig d’enguany, dels 14,05 als 8,29 dies en fer efectius els pagaments a les empreses i professionals que presten els seus serveis al consistori.
12/06/2020 12:54 -    

Des de l’any 2012, l’Àrea d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Roses ha posat en marxa un nou circuit de conformitat i pagament de factures basat en la implantació de la signatura electrònica, amb la finalitat de millorar la seva tramitació i donar compliment als terminis de pagament establerts per la legislació. El primer any de funcionament, el consistori va aconseguir reduir el pagament de factures dels 62 als 45 dies, termini que ha continuat escurçant-se gràcies a les contínues millores adoptades fins als 8,29 dies de mitjana actuals.

Amb aquestes accions el consistori vol facilitar les condicions econòmiques de les empreses i professionals que presten els seus serveis al municipi, mantenint i reforçant també el nivell de confiança i rigorositat. Tal i com indica el regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés "continuar reduint, en aquest cas de 14,05 dies a 8,29 dies en pocs mesos el pagament de factures, és també una manera d'ajudar a les empreses que treballen per a l'Ajuntament a obtenir la liquiditat necessària per poder seguir endavant".

 

 

La bona gestió econòmica del consistori permet atendre aquests pagaments dins els terminis vigents, donant així compliment a l’actual legislació, tal i com succeeix amb la resta del marc econòmic municipal (ratis d’endeutament i contenció de la despesa per sota dels màxims permesos).

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document