L’Ajuntament habilita nous espais d’aparcament per Carnaval

Amb motiu de la celebració del Carnaval de Roses, el proper diumenge 19 de febrer, els mercats setmanals de darrera de la Ciutadella (roba i complements) i de l’exterior del Mercat Municipal (fruita i verdura), no se celebraran per facilitar la disposició de places d’aparcament. A més, durant tots els dies de Carnaval -del 16 al 20 de febrer-, s’habilitarà una àrea d’aparcament extra darrere de les muralles de la Ciutadella, amb una capacitat per a 200 vehicles.
13/02/2023 10:31 -    

L'espai darrere del fossat de la Ciutadella que s’obrirà a l’estacionament de vehicles és el comprés entre la ronda Miquel Oliva i Prat i el rec Fondo (adjacent al mercat de roba). Amb aquesta mesura, que ja es va posar en marxa durant la Festa Major del passat estiu amb molt bons resultats, el consistori preveu donar una millor resposta a la gran afluència de públic que visita Roses durant les festes de Carnaval. La supressió dels mercats dominicals de roba i de fruita i verdura, permetran per la seva banda poder comptar amb aquesta gran àrea d’estacionament de manera ininterrompuda durant tots els dies de Carnaval.

 

Restriccions circulació

Pel que fa a les restriccions en la vialitat amb motiu de les cercaviles, l’avinguda de Rhode i tots els seus accessos es tancaran els dies i hores següents:

Divendres, dissabte i diumenge:

- Entre la rotonda de l’Elefant Blau i la rotonda de Turisme, 2 hores abans de la passada

- Entre la rotonda de Turisme i el port, 3 hores abans de la passada

Dilluns:

-Entre la rotonda de Turisme fins a la plaça Sant Pere, a partir de les 14 h

Els carrers afectats pel tancament, les àrees d'aparcament habilitades -tant per a turismes com per a autobusos-, i les restriccions d'estacionament, seran senyalitzats amb prou antelació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document