L’Ajuntament obre el termini de presentació d’ofertes per a la compra d’un local

L’Ajuntament de Roses ha obert el termini de presentació d’ofertes per a la compra d’un local en el centre de la població, per destinar-lo a serveis municipals. Ha de trobar-se a la zona centre de la població, disposar d’una superfície mínima de 135 m2 útils en planta baixa i accessible, així com d’aparcament públic en un radi màxim de 500 metres, entre altres requisits. Les ofertes es poden presentar fins a les 23.59 h del proper 22 d’agost.
L’Ajuntament obre el termini de presentació d’ofertes per a la compra d’un local

Àrea d'emplaçament local

26/07/2022 12:21 -    

Aquesta compra respon a la racionalització de la despesa iniciada pel consistori en els darrers anys, en què s’han anat rescindint diferents contractes de lloguer de locals on s’ubicaven serveis municipals, ubicant-los en edificis de titularitat municipal. Per tal de donar resposta a futures necessitats d’espai per a la instal·lació de nous serveis, l’Ajuntament ha iniciat el procediment per a la compra d’un nou local, que inicialment es destinarà a les oficines del Jutjat de Pau.

 

El procediment de licitació serà mitjançant concurs públic i el pressupost màxim de compra està establert en 187.851,00 €. Les característiques que ha de complir el local són les següents:

 

- La superfície útil mínima del local serà de 135 m2, sense estrangulaments interiors de menys de 5 metres. No s’estableix superfície màxima.

 

- Haurà de situar-se en planta baixa i tenir un mínim de façana a la via pública que permeti la ventilació i il·luminació natural dels espais interior de 20 m2 .

 

- Haurà de poder ser accessible per a persones amb mobilitat reduïda des de la via pública.

 

- La qualificació urbanística del local haurà de permetre l’ús administratiu sense necessitat de tramitar cap expedient de modificació del planejament.

 

- El local ha d’estar ubicat a la zona centre de la població, dins l’àmbit marcat en plànol adjunt.

 

- El local ha de disposar d’aparcament públic en un radi màxim de 500 metres amb recorregut adaptat o que la via per la qual s’accedeix al local pugui tenir la capacitat per a reservar una plaça d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Les ofertes es poden presentar fins a les 23.59 h del proper 22 d’agost. Tot el procediment es durà a terme per mitjans electrònics a través del Perfil del Contractant de l’Ajuntament de Roses. Podeu accedir-hi i consultar tots els requisits a través d’aquest enllaç.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document