L’Ajuntament presenta a la ciutadania el futur de la mobilitat al Cap de Creus

L’Ajuntament oferirà demà, dijous 3 de març, una presentació oberta al públic sobre el Pla d’ordenació d’accessos al PN del Cap de Creus que el consistori vol implementar prosseguint amb la regulació iniciada l’estiu passat. L’acte tindrà lloc a les 19 h i anirà a càrrec de l’alcalde, Joan Plana, el regidor de Medi Ambient, Francesc Giner, i la regidora d’Urbanisme, Sílvia Ripoll.
02/03/2022 15:00 -    

El pla que regularà la mobilitat i accés de vehicles al Parc Natural del Cap de Creus en la seva vessant rosinca inclou dos dels projectes finançats pels Fons Next Generation: el projecte ‘Ordenació sostenible i gestió d’accessos’, d’una banda, i la ‘Digitalització de l’accés a les cales del Parc Natural (aparcaments intel·ligents)’, de l’altra. Estan dotats amb 738.407 € i 295.000€ respectivament, del total de 3 milions d’euros que els Fons aportaran a Roses durant el trienni 2022-2024 per a un total de 17 projectes dirigits a la transició verda i sostenible, la millora de l’eficiència energètica, la transició digital i la competitivitat.

 

Així doncs, l’obtenció dels fons Next Generation permetrà a Roses, entre altres objectius de transició sostenible i digital, avançar en l’aplicació de la regulació de l’accés motoritzat al PN del Cap de Creus iniciat el passat estiu amb l’anomenada "fase 0", que va consistir en la prohibició de circulació del trànsit rodat dins el parc en determinades dates i franges horàries.

Els passos previstos en l’aplicació de la següent fase seran els que l’alcalde de Roses, Joan Plana, el regidor de Medi Ambient, Francesc Giner, i la regidora d’Urbanisme, Sílvia Ripoll, explicaran demà durant la sessió informativa que oferiran a les 19 h al Teatre Municipal. L’acte és obert a totes les persones interessades.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document