L’Ajuntament subvenciona amb 36.000 € les activitats educatives dels centres d’ensenyament de Roses

L’Ajuntament de Roses ofereix anualment als centres d’ensenyament del municipi un programa d’ajuts que té per objectiu subvencionar la realització de programes i activitats educatives pensades per a totes les edats, des d’educació infantil a secundària. Enguany, en el marc d’aquest programa de suport, el consistori aportarà 36.708 € d’acord a les activitats i sol·licituds presentades pels centres.
13/12/2021 12:25 -    

Activitats com la realització d’una revista escolar a l’escola Narcís Monturiol, els projectes Hort Escolar i Reciclem de l’escola Els Grecs, els cursos de natació del centre Montserrat Vayreda, els tallers d’habilitats lectores i language week del Centre Escolar Empordà o el concurs de Sant Jordi de l’institut Cap Norfeu, són alguns dels projectes que enguany reben aquesta subvenció.


Per al regidor d’Ensenyament de Roses, Marc Danés, "més enllà de les inversions per al manteniment i millora dels centres, des de l’ajuntament considerem molt important contribuir a la dinamització i al programa formatiu que, sota vessants més lúdiques i creatives, complementen l’ensenyament que els alumnes reben a classe. Amb aquestes subvencions, garantim a més que la totalitat d’alumnat pugui participar en aquestes activitats, tant si es realitzen dins com fora dels centres".


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document