L’Aula Gastronòmica de Roses editarà un receptari de llobarro d’aqüicultura de la Badia de Roses

L’Aula Gastronòmica de Roses, gestionada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, continua aquest 2024 la seva activitat formativa i de divulgació de les propietats i qualitats del producte pesquer de Roses. Així, a la nova programació de tallers gastronòmics anunciada fa uns dies i que té lloc de gener a març, se suma ara l’elaboració d’un receptari de llobarro d’aqüicultura de la Badia de Roses, en el qual poden participar aportant les seves receptes els restauradors de la població que ho desitgin.
22/01/2024 10:16 -    

El receptari comprendrà entre 10 i 15 receptes on l’ingredient protagonista serà el  llobarro d’aqüicultura de la Badia de Roses, totes elles elaborades per cuiners i cuineres de restaurants del municipi amb l’objectiu de donar a conèixer les seves qualitats gastronòmiques i les diferents opcions que hi ha per cuinar-lo. Dins del receptari es podran trobar les fotografies de les receptes i dels cuiners i cuineres que les han elaborat.

 

A finals de gener i principis de febrer s’iniciaran els contactes amb els restaurants del municipi per cercar aquells que tinguin interès a aportar els seus coneixements sobre l’elaboració de receptes amb aquest producte. Els restauradors interessats a participar en el projecte, poden també posar-se en contacte directament amb l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses, trucant al 972 15 25 21 o enviant un correu a promocioeconomica@roses.cat

 

La coordinació d’aquesta acció, a càrrec de l’AODL de desenvolupament sostenible del sector primari de Roses, està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document