L’Aula Gastronòmica de Roses rep un dels distintius de l’Estratègia marítima de Catalunya 2019-2020

Sis iniciatives del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava han estat reconegudes per la Direcció General de Pesca i Afers Marítims amb els distintius de l’Estratègia marítima de Catalunya 2019- 2020. Entre elles, l’Aula Gastronòmica de Roses ha rebut una de les mencions per la seva funció de dinamització i difusió de la cultura del peix i promoció de l’activitat turística de Roses.
12/04/2021 12:42 -    

L’objectiu d’aquests distintius, que enguany s’atorguen per segon cop, és reconèixer aquelles iniciatives que hagin contribuït a la implantació de l’Estratègia marítima de Catalunya, una eina per impulsar un desenvolupament sostenible i respectuós envers l’ús de la mar, la creació i el manteniment d’ecosistemes marins resilients, la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i un marc de governança innovador que garanteixi l’operativitat.


Les iniciatives GALP Costa Brava distingides enguany són:

  • Redacció del projecte museogràfic de l’espai de visitants de la Confraria de Pescadors de Blanes de la Confraria de Pescadors de Blanes

  • Espai de difusió, degustació i comercialització de l’anxova de Fill de J. Callol i Sertas

  • Valorització del peix blau per a la millora de la competitivitat del sector pesquer de l’Institut d’Investigació i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA)

  • Avaluació de la reducció de la resuspensió dels sediments marins als caladors de pesca derivada del canvi de portes d’arrossegament de l’Institut de Ciències del Mar- Consejo Superior de Investigaciones Científicas

  • Paisatges marins i pesquers de Llançà de l’Ajuntament de Llançà

  • Aula Gastronòmica, dinamitzar i difondre la cultura del peix i promoció de l’activitat turística de Roses de l’Ajuntament de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document