"L’Aventura de ser pares" torna a oferir pautes i recursos als pares i mares de Roses amb fills d’entre 3 i 12 anys

L'Àrea d'Acció Social, Igualtat de Gènere i Nova Ciutadania de Roses organitza una nova edició de ‘L’Aventura de ser pares’, un programa adreçat a les famílies amb fills i filles escolaritzats en els cicles d’educació infantil i primària, plantejat com un espai de trobada, informació i reflexió sobre aspectes relacionats amb la cura, l'educació i la socialització dels infants. Les activitats, que són gratuïtes, s’ofereixen als centres de primària del municipi.
10/09/2022 19:12 -    

La criança i l’educació dels fills depenen dels models de criança i educació familiar adoptats, models que són molts i molt diversos i que estan determinats per diferents valors culturals i socials, per l’herència de generacions anteriors i per l’adopció de nous models de les generacions actuals. Per acompanyar pares i mares en aquest procés, "L’Aventura de ser pares" ofereix un espai on poder compartir inquietuds, reflexionar i generar nous coneixements sobre l’educació dels fills/es, acompanyats per professionals experts en dinàmiques familiars.

 

Esther Bonaterra, regidora d’Acció Social de Roses, valora molt positivament "l'inici de la sisena edició d’aquest programa que cada any oferim a les famílies amb la intenció d’ajudar-les i acompanyar-les en la criança dels seus fills i filles. L'objectiu és la millora de les relacions familiars i la parentalitat positiva, fomentant el bon tracte a la infància i l'adolescència per facilitar el seu desenvolupament integral. Les sessions aporten les eines i orientacions necessàries per tal que els pares i mares puguin millorar aspectes com la comunicació, els vincles afectius, la qualitat de temps compartit, la comprensió i el respecte o l’autonomia dels infants, entre molts d’altres".

 

El programa consta d’un total de 12 sessions grupals, participatives i dinàmiques, que tenen una durada d’entre una hora i mitja i dues hores i que tindran lloc a les escoles Narcís Monturiol, Montserrat Vayreda, Vicens Vives i Els Grecs. (veure dates de realització a cada centre en el fulletó adjunt). En dues d’aquestes sessions, la participació estarà oberta també als fills i filles.

 

Les famílies interessades a participar en aquesta nova edició del programa han d'omplir la butlleta d'inscripció i entregar-la al tutor/a del seu fill/a a la mateixa escola o bé a l'Àrea d'Acció Social, Igualtat de Gènere i Nova Ciutadania.

PDF document icon Diptic digital aventura ser pares_set 2022.pdf — Document PDF, 581 KB (595354 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document