L’educació emocional no s’atura a l’estiu: els casals municipals incorporen sessions del projecte Vibrart

‘Vibrart’, el projecte que treballa l’educació emocional a través de la psicodansa i que l’Ajuntament de Roses ofereix als alumnes rosincs al llarg del curs escolar, no s’atura a l’estiu. Des d’aquesta setmana, una cinquantena d’infants participants en els casals municipals esportiu i infantil, assisteixen a tallers socioeducatius on treballen emocions i relacions saludables.
19/07/2023 12:17 -    

17 infants del casal infantil i 33 del casal esportiu participen en les sessions setmanals on, en grups reduïts i sota la supervisió i acompanyament d’una psicòloga especialitzada i ballarina de danses urbanes de l’empresa Vibrartproject, aprenen eines per al benestar emocional i la creació de relacions saludables a través de dinàmiques i jocs de moviment corporal.

 

Els bons resultats i valoracions de l’experiència pionera en què van participar 270 alumnes rosincs durant el curs 2021-2022 i 230 durant el passat curs, han motivat que la Comissió del Pla Educatiu d'Entorn de Roses hagi apostat per incorporar la proposta també a les activitats d’estiu.

 

Els tallers Vibrart són sessions artístiques que tenen per objectiu desenvolupar la intel·ligència emocional i trencar amb els estereotips de gènere de l’alumnat, per tal de millorar la convivència i construir relacions equitatives i igualitàries.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document