L’Hotel Marítim de Roses, premiat en la categoria de Millor Projecte Hoteler Sostenible de Re Think Tourism

L’Hotel Marítim de Roses va rebre ahir un dels premis atorgats per l’associació Re Think Tourism en la categoria de Millor Projecte Hoteler Sostenible. La instal·lació de plaques fotovoltaiques i aerotèrmia realitzades a les seves instal·lacions, han estat reconegudes amb un dels 10 premis atorgats als millors projectes d’establiments hotelers de tot l’Estat.
18/01/2023 13:50 -    

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc a Madrid, concretament a la seu del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. El premi de l’Hotel Marítim va ser recollit pel seu director, Josep Maria Espasa, i li va estar lliurat de mans del Patrick Torrent, Director Executiu de l’Agència Catalana de Turisme. L’objectiu del premi és la promoció i impuls de l’aplicació de criteris de sostenibilitat i rehabilitació en els hotels, basant-se en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides.

 

 

Durant l’acte va tenir també lloc la presentació de l’associació Re Think Tourism, una de les primeres agrupacions empresarials vinculades a la rehabilitació energètica dels allotjaments turístics, fundada a Catalunya i formada per cadenes hoteleres -amb més de 500 establiments hotelers de tot l’Estat-. L’associació compta també amb socis estratègics provinents de centres d’investigació i coneixement vinculats a la sostenibilitat, com la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), el CIMNE (Centro Internacional de Métodos Numéricos en Ingeniería) i el CETT UB Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, vinculada a la Universitat de Barcelona, que aporten el seu I+D+I en projectes de sostenibilitat al servei dels socis.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document