L’Oficina de Català de Roses celebra Sant Jordi amb intercanvi de llibres, jocs de llengua i commemoració de l’Any Bertrana

L’Oficina de Català de Roses ha celebrat la diada de Sant Jordi amb la celebració de dues jornades culturals. Els actes van consistir en el tradicional intercanvi de llibres i en la realització de diverses activitats literàries i culturals destinades als diferents cursos i nivells que s’imparteixen des del centre.
24/04/2017 12:56 -    

L’intercanvi de llibres en català va ser una activitat destinada tant a alumnes i parelles lingüístiques, com a la població de Roses en general.

 

D’altra banda, a l’aula es van desenvolupar diverses activitats literàries i culturals, depenent dels cursos. Amb els alumnes dels cursos de nivell Inicial i Bàsic, es va treballar la llegenda de Sant Jordi i es va parlar dels orígens i del significat d’aquest festa. També es van llegir poemes i es va fer jocs de llengua. Amb els alumnes dels cursos de nivell Elemental i Suficiència es va commemorar l’Any Bertrana i es va parlar d’en Prudenci Bertrana i de l’Aurora Bertrana, a través de la lectura de textos dels mateixos autors i de comentaris d’altres estudiosos sobre les seves obres.

 

La celebració de Sant Jordi s’engloba dins el programa d’activitats de foment i difusió de la cultura i les tradicions catalanes que s’organitzen des de l’Oficina de Català de Roses al llarg de l’any.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document