La 7a edició dels Pressupostos Participatius de Roses recull 230 propostes ciutadanes

El passat 30 d’abril va finalitzar el període de recollida de propostes ciutadanes de la nova convocatòria de Pressupostos Participatius impulsada per les regidories de Govern Obert i d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Roses. En total, els veïns i veïnes del municipi han presentat un total de 230 projectes a través de la web tudecideixesroses.cat (200 propostes recollides) i de les bústies habilitades al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament, la Biblioteca municipal Jaume Vicens Vives i l’Oficina de Turisme (30 propostes recollides).
28/05/2024 12:58 -    

L’Ajuntament agraeix la col·laboració i el compromís de tots els veïns i veïnes que ja han participat en la primera fase del procés i anima tota la població a seguir prenent part activament d’aquesta setena convocatòria dels Pressupostos Participatius a Roses.

 

Valoració tècnica de les propostes, convocatòria d’un Fòrum Ciutadà i votació final

Ara, un cop tancat el període de recollida, totes les propostes presentades seran valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals. Així, totes aquelles que compleixin els criteris tècnics (no superar els 300.000 €, ser inversions, ajustar-se a les competències de l’Ajuntament i no contradir el marc legal), passaran a la següent fase.


El 16 de setembre els ciutadans i ciutadanes de Roses seran cridats a prendre part del Fòrum Ciutadà de Priorització, que consta d’una sessió participativa oberta a tota la població en la qual els assistents hauran de seleccionar un nombre determinat de projectes que seran els que finalment se sotmetran a votació popular.

 

Finalment, les propostes finalistes seran sotmeses a votació ciutadana, on hi podran participar totes aquelles persones empadronades a Roses majors de 16 anys. La votació tindrà lloc del 7 al 21 d’octubre de forma telemàtica a través del web www.tudecideixesroses.cat.  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document