La Biblioteca de Roses acull l'exposició itinerant “Mostra de fotoperiodistes de Girona 2012”

La Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses ofereix fins al proper 3 de gener l'exposició «Mostra de fotoperiodistes Girona 2012», amb la qual es pretén mostrar el treball realitzat pel Col·lectiu de Fotoperiodistes de Girona. En ella, professionals d’aquest camp presenten imatges referides al seu particular punt de vista sobre un dels motors més importants de les nostres comarques, el turisme, o bé relacionades amb l’actualitat a les comarques gironines.
04/12/2014 11:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta és la segona exposició que es fa de la «Mostra de fotoperiodistes», la qual recupera l’esperit de les exposicions de Premsa Gràfica, una cita anual que va començar a finals dels anys vuitanta i que es va celebrar fins a l’any 2000.


Organitzada pel Col·lectiu de Fotoperiodistes de Girona conjuntament amb la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, l’exposició serveix per aprofundir en el món del fotoperiodisme i, especialment, per donar suport a totes aquelles iniciatives que parteixen de la comunicació local i del periodisme de proximitat i de qualitat.


En total, l’exposició instal·lada a la biblioteca rosinca compta amb 18 fotografies de 50 x 70 cm, en color, a través de les quals es plasma la manera de treballar de cada fotoperiodista i s’aproxima l’espectador a les realitats i als esdeveniments d'actualitat de l'any 2012.

 

La mostra romandrà a la Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses fins al proper 3 de gener. L'horari de visites és el d'obertura al públic de l'equipament, és a dir, de 10 a 13.30 de dimarts a dissabtes, i de 16 a 20 h de dilluns a divendres.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document