La Biblioteca de Roses presenta el proper dimecres La sang és més dolça que la mel, de Josep Torrent

El proper dimecres 13 de maig, la Biblioteca Municipal de Roses presentarà la novel·la políciaca “La sang és més dolça que la mel”, de Josep Torrent. L'acte, que tindrà lloc a les 20 h, comptarà amb la presència de l'autor qui, acompanyat de diferents “personatges”, presentarà el seu llibre en clau d'humor i amb un format sorprenent i diferent al de les habituals presentacions bibliogràfiques.
11/05/2015 13:30 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La història se situa l'any 2002. Damià Surrell, caporal de la Unitat d’Investigació de Figueres, amant de la bona cuina i del tai-txi, viu exultant després de rebre la medalla al mèrit policial per haver resolt un robatori amb homicidi. Però el que ell no sap ni tampoc la seva unitat policial és que ben aviat tindran a les seves mans un cas d’allò més enrevessat: al Museu Dalí, apareix mort un jove vigilant amb una nota enigmàtica a la boca. D’altra banda, la màfia russa i algunes organitzacions implicades —capitanejades per un cervell anomenat Dmitry— planegen cometre un robatori mitjançant un pla ben elaborat i intel·ligent.

 

¿Quina relació hi ha entre aquestes dues històries? ¿Per què es comet un crim d’aquestes magnituds a les portes d’un robatori d’alta volada? O potser és per desviar l’atenció? Un cas ben complex, de falses pistes i de tramuntanes que bufen per totes bandes. La qüestió és saber d’on bufen.

 

L'autor

 

Josep Torrent Alabau (Bellcaire d’Empordà 1956) té publicades diverses obres per a infants i joves. Per a adults ha publicat el llibre de microcontes Fum, pedres, miralls... Les novel·les policíaques La Mirora mata els dimarts i Detalls culinaris han merescut el premi Ferran Canyameres. Ha obtingut diversos guardons de reculls de relats per adults i també el premi Ramon Muntaner 2012 per la novel·la Abans de la batalla. És l’autor del guió de la pel·lícula medieval 1212 l’any de la croada.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document