La campanya del Suquet de Peix de Roses engega motors regalant menús

Els seguidors de Turisme de Roses a Facebook (facebook.com/visitroses), ja poden participar en el sorteig de la campanya del Suquet de Peix i guanyar premis consistents en menús per a dues persones en un dels restaurants participants. Enguany, els restauradors adherits a la proposta gastronòmica ascendeixen a 13, que entre el 21 d’octubre i l’1 de novembre, oferiran el plat per excel·lència de la cuina rosinca i mostraran la versatilitat d’una recepta d’arrel tradicional.
07/10/2022 08:39 -    

Un any més, el plat més representatiu de la gastronomia rosinca agafa protagonisme amb la campanya dedicada al suquet de peix, una acció gastronòmica que ha esdevingut un clàssic, i que promociona i posa en valor la restauració local i els productes autòctons com són el peix fresc i els vins de la DO Empordà.

 

Enguany hi participen 13 restaurants: Avenida, Bitàkora, Ca la Valeria, El Mirador de l’Almadrava, El Trull, Falconera, l’Àncora, La Cala, Risech, Roc Fort, Sa Brasa, Santa Llúcia i Sumac. Tots els menús inclouen entrants, postres i vi i es podran degustar del 21 d’octubre a l'1 de novembre. Igualment, cada restaurant, com a bon prescriptor dels productes de la comarca, recomana acompanyar l'àpat amb un vi específic, produït sota el segell de la Denominació d'Origen Empordà.

 

La campanya es promociona a Roses i a l'Empordà; a comarques veïnes com la Garrotxa, Osona , Ripollès i Gironès; a la revista Cuina i al sud de França (la campanya coincideix amb el període de vacances de Tots Sants a França), mitjançant anuncis en premsa i un espot publicitari a xarxes socials, cinemes i televisió.

 

La informació detallada sobre els restaurants, els menús i les bases del sorteig es troba al portal web de Turisme de Roses: www.visit.roses.cat, així com en els tríptics que es distribuiran a la Oficina de Turisme i a diversos establiments de Roses.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document