La Cantarella de Roses 2021, enguany en format vídeo

Alumnes dels centres de primària de Roses i Palau Saverdera, així com dels dos instituts rosincs, han unit les seves veus aquest any en format virtual per celebrar la Cantarella de Roses 2021. Enguany, la proposta musical ha arribat a la seva onzena edició i ho ha fet marcada per la Covid19.
18/06/2021 13:24 -    

Els alumnes de 6è curs de primària i primer cicle d’ESO, s'han aplegat a través de les pantalles per tal de poder celebrar una Cantarella molt especial, on han compartit la cançó de Txarango "La Foguera"

 

Segons Marc Danés, Regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses "l'any passat vam haver de suspendre la Cantarella per culpa de la Covid i aquest curs vam veure que no es podia seguir fent amb el format original tal i com s'havien celebrat les primeres deu edicions. Però som tossuts i no volíem deixar de fer aquesta activitat, així doncs, ens reinventem i hem cuinat una Cantarella virtual on hem gravat els nois i noies de cada centre cantant la mateixa cançó de Txarango per, posteriorment, editar un vídeo amb tots els participants"

 

Els centres participants han estat les escoles Narcís Monturiol, Jaume Vicens Vives, Els Grecs, Montserrat Vayreda i Centre Escolar Empordà, els instituts Illa de Rodes i Cap Norfeu de Roses; i l'escola Martí Inglès Palau-Saverdera.

 

La Cantarella és un projecte de cant comú dels centres educatius de la zona de Roses, sorgida durant el curs escolar 2008/2009 amb la voluntat d’engegar una proposta que motivés, integrés i relacionés els alumnes dels diferents centres.

 

 

Podeu veure la Cantarella 2021 a través d'aquest enllaç: https://youtu.be/HKx4wZcRj7I

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document