La comèdia francesa d’èxit “La família Bélier”, pel·lícula d’aquesta setmana de Cine Ciutadella

El proper dijous 7 de juliol, continua la programació de Cine Ciutadella de Roses, el cicle de cinema a l’aire lliure que any rere any ofereix la possibilitat de redescobrir l’emblemàtic espai de la Ciutadella de Roses d’una manera diferent. El film que el cicle projectarà aquesta setmana és La família Bélier, d’Eric Lartigau, una comèdia plena de naturalitat, emoció, humor i humanisme. La pel·lícula francesa més popular del darrer any.
05/07/2016 11:18 -    

A la família Bélier tothom és sord, excepte la Paula, la filla de 16 anys. Ella és essencial per als seus pares com a intèrpret en el dia a dia, sobretot per al funcionament de la granja de la família. Un dia, motivada pel seu professor de música, la Paula descobreix el seu do per al cant i decideix preparar-se per un concurs de Radio France. Una decisió que significa començar un nou estil de vida, separar-se de la família i iniciar un procés de creixement cap a l’edat adulta.

La pel·lícula es projectarà a les 22 h, en francès amb subtítols en castellà. És apta per a tots els públics. El preu és de 5 €, i per als menors de 12 anys 3 €. Es poden llogar gandules a 2 €. Estores gratuïtes amb l’entrada. Es permet l’entrada de beguda i menjar al recinte.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a http://cineciutadella.com/

Descomptes:

-Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

-Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a guixeta)

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a guixeta)


Podeu veure el trailer a l'enllaç adjunt:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document