La consellera Dolors Bassa realitza una visita a l’Ajuntament de Roses

Aquest matí la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa; juntament amb la directora dels SSTT a Girona, Marta Casacuberta; han visitat l’Ajuntament de Roses, on han mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa del municipi, Montse Mindan, i representants de l’Associació Síndrome de Moebius per tractar sobre el congrés que l’entitat organitzarà el proper mes d’octubre a la població.
03/08/2017 15:42 -    

La consellera ha estat rebuda a la sala d’actes de l’Ajuntament de Roses per diferents membres del consistori, on ha signat també en el Llibre d’Honor de la vila. A continuació, s’ha iniciat la reunió amb la presidenta de l’Associació Síndrome de Moebius, Anna M. Expósito, i diferents membres de l’entitat, que han pogut presentar personalment el congrés científic que tindrà lloc a la població els dies 13 i 14 d’octubre d’enguany.

 

Tant l’alcaldessa com la consellera han destacat la importància que té la realització del Congrés per donar veu a aquesta malaltia minoritària, servir d’intercanvi i presentació d’experiències en el camp mèdic i tècnic, i esdevenir un punt de trobada entre afectats i familiars.

 

A continuació, ha tingut lloc una reunió de treball per tractar diferents aspectes del municipi relacionats amb el Departament, com ara ocupació laboral, com afronta la població la temporada turística i quines necessitats suposen per al consistori el creixement poblacional que es viu durant l’estiu al municipi, fer balanç sobre el funcionament dels serveis socials a Roses, etc.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document