La construcció de l'escola Montserrat Vayreda avança a bon ritme

Les obres de construcció de l’escola Montserrat Vayreda de Roses, iniciades el passat mes de maig, es troben en aquests moments en la seva fase estructural i avancen segons les previsions establertes. Així ho han pogut comprovar aquest matí el delegat d’Ensenyament a Girona, Josep Polanco, i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses, Anna Jorquera, els quals, acompanyats per la inspectora d’Ensenyament, la directora de l’escola i l’equip tècnic responsable de la construcció del nou centre, han realitzat una visita d’obres.
23/09/2016 18:20 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El nou edifici que allotjarà el centre escolar, de 3.300 m² disposats al voltant d’un gran pati central, comença a agafar forma gràcies a l’avançament en les tasques de fonamentació i estructura realitzades. La nova escola acollirà dues línies d’ensenyament i compta amb un pressupost de 4,1 milions d'euros.

 

L’edifici constarà de 3.300 metres quadrats construïts en dos nivells. La planta baixa allotjarà l'espai destinat a aules, lavabos, magatzems, despatxos i sales destinades a administració i professorat i AMPA, així com els espais de menjador i cuina. El nivell inferior estarà destinat a gimnàs i vestidors.

El conjunt comptarà també amb porxos destinats tant a educació infantil com a primària, patis i espai de jocs, un espai d'horta i pistes esportives, amb una superfície total de 7.296 m2. El nou centre estrenarà la seva seu definitiva l’any vinent, durant el curs 2017-2018.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document