La Cursa de la Dona celebra aquest diumenge a Roses la seva onzena edició

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Roses la presentació de la XI Cursa de la Dona, organitzada pel Club d’Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. La cursa solidària, de 5 km de recorregut, tindrà lloc aquest diumenge, 23 de setembre. Les inscripcions es podran realitzar fins una hora abans del seu inici.
19/09/2018 13:08 -    

Els organitzadors han volgut remarcar l’agraïment a tots i cadascun dels participants, que edició rere edició han anant augmentant fins superar els 1.000 corredors i corredores. Enguany, la fita marcada és la de 1.500 participants, tot i que tal com han assegurat els organitzadors, s’arribi o no, l’èxit de la cursa està garantit, gràcies a tantes i tantes persones que cada any són presents en aquesta cita amb la solidaritat, participant d’acord a les seves possibilitats, ja sigui caminant o corrent, o bé col·laborant en l’organització.

 

La cursa tindrà la seva sortida a les 10 h del matí de diumenge. Les inscripcions es poden realitzar presencialment a AutoPeira i a la Fundació Roses Contra el Càncer, o bé online a atletismeroses.cat i curses.cat, tot i que dissabte també serà possible durant el lliurament de dorsals i samarretes que tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses (de 16 a 20 h), així com el mateix dia de la cursa, de 8 a 9 h.

 

El donatiu aportat per cada participant és de 10 € (anticipada), i 12€ (dissabte i diumenge). La totalitat de la recaptació aconseguida serà entregada a la Fundació Roses Contra el Càncer.

 

Informació i inscripcions a:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document