La Festa del Mar de Roses oferirà més d’una vintena d’activitats diferents a preus populars

La Festa del Mar de Roses, que se celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de juny, oferirà més d’una vintena d’activitats diferents a preus populars amb l’objectiu de mostrar als visitants tot el potencial turístic del municipi i divulgar els extraordinaris atractius de la zona .
05/06/2017 10:31 -    

Durant la Festa del Mar, que aquest any arriba a la vuitena edició, el visitant podrà gaudir per un preu a partir de cinc euros d’ excursions marítimes a Cadaqués, Cap de Creus i al Cap Norfeu, en caiac, parc aquàtic, batejos de windsurf, de caiac, de vela i de paddle surf ,sortides en menorquina per la badia de Roses , un circuit de minigolf, Banana, excursions en tren a Punta Falconera i al Puig Rom, 20% de descompte a l’Aquabrava, entre d’altres activitats . També s’han organitzat visites guiades per la Ciutadella i el Castell de la Trinitat. Com a novetat, aquest any es compta amb l’activitat Butterfly Park de Castelló d’Empúries que ofereix un 2x1 als participants de la Festa del Mar.

Tercera edició premis Arjau

En el marc de la Festa del Mar, dissabte 10 de juny a les 20:30h a davant la Ciutadella, es durà a terme la tercera edició dels premis Arjau que volen reconèixer a persones vinculades al municipi i que han tingut una trajectòria de referència, que han aconseguit deixar emprempta , marcar un camí a seguir i portar el nom de Roses arreu. Aquest any, com a novetat, els premis es divideixen en tres categories, Gastronomia, Turisme i Comerç. Fins ara els guardonats han estat l’ artífex del Bulli, Juli Soler; el fundador del GEN, Eloi Borràs, a títol postum. I els fundadors de dos restaurants emblemàtics i de referència de Roses: Alfons Magester, del restaurant Cal Campaner i, Clara Cortada, de La Sirena. . L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus considera que el nom del guardó, Arjau, és molt addient per uns reconeixements d’aquest tipus ja que la paraula serveix per designar la barra de ferro o de fusta que es fixa a l’eix del timó d’una embarcació i la fa moure.

Les reserves per gaudir de les diferents activitats es poden fer a través del correu electrònic info@enroses.com i del telèfon 650 27 24 27. O comprant el tiquet a l’entrada del Port Esportiu al punt d’informació de l’Estació Nàtuica . Els horaris de les activitats de la Festa del Mar són dissabte 10 de juny de les 10h a les 20:30h i diumenge de les 9:30h a les 20:30. El punt d’informació estarà obert de 9h a 18h dissabte i diumenge.

La vuitena Festa del Mar està organitzada per l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, del Port de Roses, i de Roses Comerç.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document