La Generalitat treu a licitació les obres de construcció de la nova escola Montserrat Vayreda de Roses

La Generalitat de Catalunya acaba de fer públic l'anunci de licitació per a la construcció de l'Escola Montserrat Vayreda de Roses. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al proper 14 de setembre. La contractació inclou la construcció de l'escola de 2 línies, una pista esportiva i el tancament i urbanització del solar que l'allotjarà, tot pressupostat en un total de 5.278.000 euros. El termini d'execució de les obres s'estipula en un màxim de 14 mesos.
31/07/2015 11:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquesta tramitació es conclou el procediment que permetrà, un cop adjudicades les obres a l'empresa guanyadora de la licitació, iniciar la construcció de la nova escola a Roses. El projecte constructiu preveu un edifici d'un total de 3.300 m2, disposats entre planta baixa i primera planta i plantejats en un únic volum compacte.

 

La planta baixa encabirà l'espai destinat a educació infantil (amb 6 aules, lavabos, aula de psicomotrocitat i magatzem) i d'educació primària (amb 12 aules, biblioteca, magatzem, lavabos i 7 aules auxiliars per a reforç, informàtica, etc), els despatxos i sales destinades a administració, professorat i AMPA, així com els espais de menjador i cuina. Per la seva banda, la planta primera acollirà els espais destinats a gimnàs i vestidors.

 

Ja a l'exterior de l'edifici, s'urbanitzaran porxos destinats tant a educació infantil com a primària, patis i espai de jocs, un espai d'horta i pistes esportives, amb una superfície total de 7.296 m2. La gran zona exterior es dotarà de bancs, papereres, fonts, regs i l'equipament esportiu necessari (porteries de futbol, cistelles de bàsquet, etc), així com l'arbrat que permeti dotar d'ombra els espais destinats al joc dels infants.

 

El termini establert per a la realització d'aquestes obres s'estableix en un màxim de 14 mesos, fet que permet preveure que Roses disposarà del nou centre educatiu a principis de 2017.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document