La història monetària de la colònia grega de Roses centrarà la conferència de Miquel Crusafont

El cicle de conferències programat per a aquesta tardor a Roses prossegueix la seva trajectòria el proper dijous 7 de novembre, amb la conferència de l'historiador Miquel Crusafont. La xerrada, que porta per títol 'Els grecs a Roses i una llarga història monetària', s'emmarca en el bloc centrat en la història local del municipi.
05/11/2013 08:28 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Miquel Crusafont és doctor en Història per la UAB, a més d'enginyer industrial i titulat en museologia per la Generalitat de Catalunya. Fou director del Museu d'Història de Sabadell i actualment presideix la Societat Catalana d'Estudis Numismàtics. Com a historiador i investigador, està especialitzat en camps con la numismàtica i la medallística, especialment en la numismàtica medieval catalana, matèria de la qual és considerat un gran especialista.

 

Ha publicat catorze llibres i més de tres-cent articles, especialment sobre història de la moneda medieval i moderna. A Roses, Crusamont centrarà la seva exposició entorn a la llarga història monetària en el món grec, parant especial atenció a la colònia de Roses.

 

Aquesta conferència forma part del bloc de conferències sobre la història local “Roses, un poble amb molta història”, el qual, juntament amb l'apartat “Propostes de país per a un nou temps”, formen el cicle programat durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. Amb aquesta proposta, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses vol apropar a la ciutadania del municipi i de tota la comarca, el pensament i experiències de figures de l'actualitat amb una contrastada solvència i trajectòria professionals que, de primera mà, ofereixin la seva visió del món social, econòmic i cultural al públic empordanès.

 

Totes les conferències tenen lloc al Teatre Municipal de Roses, a les 20,30 h. L'entrada és lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document