La llar d’infants municipal Cavallet de Mar obre un nou grup de P0 per atendre la demanda de places

Tal i com va anunciar el Departament d’Ensenyament a l’inici d’aquest curs escolar 2020-2021, la Llar d’Infants Cavallet de Mar obre una nova aula de P0 per tal d’atendre les sol·licituds que s’han anat produint en els darrers mesos. D’aquesta manera, l’Ajuntament continua adaptant els seus serveis infantils de primer cicle (infants de 0 a 3 anys), d’acord a les necessitats i demanda real de les famílies del municipi.
25/02/2021 12:03 -    

En el moment actual, les 8 places creades amb la incorporació d’aquest nou grup ja estan cobertes, podent així atendre la totalitat de peticions formulades. En el moment actual, les dues llars d’infants municipals de Roses compten amb un centenar d’alumnes (16 de nivell P0, 35 infants a P1 i 49 a P2), comptant amb places disponibles tant per als grups de P1 com de P2.

 

Unes dades que mostren la importància i ús d’aquest servei municipal per part de les famílies de Roses. En aquest sentit, el regidor d'Ensenyament Marc Danés, assenyala que "des de l'administració pública tenim el deure d'oferir serveis a la població guiant-nos sempre per l'eficàcia i l'eficiència d'aquests. Al principi d'aquest curs escolar 2020-2021 vaig adquirir el compromís d'obrir un nou grup si la demanda així ho requeria. Avui complim i obrim un nou grup de P0 que demostra la confiança de les famílies en la bona tasca desenvolupada des de les llars d'infants municipals".

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document