La majoria de mesures actuals per evitar la propagació de la Covid es mantenen fins al 7 de febrer

El gruix de les mesures actuals per frenar la propagació de la COVID-19 es mantindrà fins al 7 de març, però amb petits ajustos que entraran en vigor a partir de dilluns, 1 de març. Entre les principals novetats, els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats podran obrir de dilluns a divendres a partir de l’1 de març seguint els requisits establerts, s'amplia al 30% d'aforament les activitats grupals en l'àmbit de l'esport en espais tancats i amb ventilació adequada i s'amplia al 50% l'aforament de les piscines.
26/02/2021 17:12 -    

Els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats podran obrir de dilluns a divendres a partir de l’1 de març amb les següents condicions:

- Els centres comercials amb un aforament limitat del 30%.
- Els establiments de més de 400 m2 hauran de delimitar la superfície d'atenció al públic als 400 metres quadrats i mantenir el 30% d’aforament respecte aquests 400m2.
- La restauració dels centres comercials seguirà tancada
D’aquesta manera, entre setmana podran obrir tots els comerços però el cap de setmana només ho podran fer els comerços considerats essencials

 

Altres mesures: esport i educació

- En l’àmbit de l’esport, s’amplia l’aforament d’activitats grupals al 30% en espais tancats i ventilació adequada, i s’amplia l’aforament de les piscines al 50%


-En l’àmbit de l’educació, es permetran les sortides escolars amb pernoctació amb el mateix grup bombolla.
S’ha decidit prendre aquestes mesures atès que la situació avui és estable, però l’ocupació a les UCI, per sobre dels 500 pacients, continua sent alta. En cas de repunt de casos, podrien arribar a xifres molt elevades.

 

Podeu consultar la totalitat de mesures vigents per a la setmana de l'1 al 7 de març aquí

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document