La Nit de l'Esport tornarà a aplegar els millors esportistes de Roses

El proper divendres 31 d'octubre (20 h), el Teatre Municipal de Roses acollirà la celebració de la “III Nit de l'Esport”, organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses. Durant l'acte es donaran a conèixer els guanyadors de les 6 distincions convocades enguany: a l'esportista més destacat/ada de l'any, a l'equip més destacat, al títol de promoció de l'esport, al títol de projecció esportiva, a la trajectòria esportiva i, per últim, a la menció especial.
28/10/2014 10:41 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquest acte Roses ret homenatge per tercer any consecutiu als seus esportistes i reconeix la trajectòria i mèrits assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada en l'àmbit de l'esport. El lliurament de distincions anirà acompanyat d'exhibicions esportives, com la projecció d'un audiovisual realitzat pel jove rosinc Jaume Cusí, on es mostren els participants i activitats del programa esportiu municipal “Gent Gran Activa”.

 

Un altre moment de la cerimònia anirà a càrrec del gimnàs MEF, amb l'exhibició que oferirà un grup d'alumnes d'Helena Payan d'una novedosa disciplina esportiva que cada cop aplega més adeptes, el jumping. Continuant amb la tendència dels últims anys, en què l'Ajuntament ofereix la possibilitat de conduir l'acte a alumnes d'estudis de comunicació, enguany l'acte serà presentat per les estudiants Irene Coll i Laura Gómez.

 

Els candidats

 

La proposta dels candidats ha anat a càrrec de clubs i entitats esportius del municipi, cadascun dels quals podia presentar un candidat per categoria. Posteriorment, el Consell Sectorial de l'Esport (òrgan de participació ciutadana que aglutina els diferents agents implicats en el món de l'esport rosinc), va proposar, debatre i avaluar les diferents propostes i va traslladar el llistat de candidats definitius al jurat dels premis.

 

El passat 9 de novembre aquest jurat (integrat per l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan; la regidora d'Esports, Anna Jorquera; el cap del Departament d'Esports, Lluís Noguer; el conseller d'Esports del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Pere Giró; i el periodista esportiu Jesús Navarro), va proposar els tres finalistes de cadascuna de les categories, que van passar a ser els següents:

 

Distinció: Esportista més destacat/da de l'any

Joan Jorquera Cala (Taekwondo). Mèrits esportius 2014:

Xavi Llamas Boza (Curses de muntanya ). Mèrits esportius 2014:

Anna Jòdar Portas (bàsquet). Mèrits esportius 2014:

 

 

Distinció: Equip més destacat

Illa de Rodes- Raid Team. Mèrits esportius 2014:

Agrupació Esportiva Roses- Equip Aleví “A. Mèrits esportius 2014:

Club Hàndbol Joventut Roses. Equip benjamí 1. Mèrits esportius 2014:

 

 

Distinció: Títol de Promoció de l'Esport

Grup d'Esports Nàutics Roses. Mèrits esportius 2014:

Club Ciclista Roses. Mèrits esportius 2014

Club Atletisme Roses. Mèrits esportius 2014

 

 

Distinció: Projecció Esportiva

Joan Joquera Cala (taekwondo). Mèrits esportius 2014:

Berta Gelabert (natació). Mèrits esportius 2014:

Zakaria Aatani El Mousstachi (natació-GEN). Mèrits esportius 2014:

 

 

Distinció: Trajectòria Esportiva

Manel Cabeza Gómez (hip-hop) Mèrits esportius:

Joan Fajardo Forcadas (bàsquet). Mèrits esportius:

Joan Jorquera Navarro (taekwondo). Mèrits esportius:

 

 

Per últim, durant la vetllada es proclamarà també el guanyador d'una menció especial, destinada a aquella persona o entitat considerada durant aquest 2014 mereixedora d'un reconeixement especial per la seva aportació en l'àmbit esportiu.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document