La novel·la negra “Eufòria”, presentació del mes de la Biblioteca Municipal de Roses

El proper dijous 20 de novembre (20 h), la Biblioteca de Roses rebrà la visita de l'escriptor i periodista Xavier Bosch, presentant el seu darrer llibre “Eufòria”. L'obra és el tercer volum de la trilogia del personatge creat per l'autor, en Dani Santana, aquest cop endinsat en la sanitat del país i en els intents per part d'un magnat per construir un gran projecte de parc temàtic, el més gran del continent, a Catalunya.
18/11/2014 11:22 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A partir de dades reals que formen part de la nostra societat d'ara i d'aquí, és a dir, de Catalunya, Xavier Bosch explica coses que passen i que tenim davant dels nassos però que algú vol que no es diguin ni se sàpiguen. Periodisme i poder, corrupció en el sistema sanitari, inversions i fugides endavant, centren l'interés de l'autor en aquest nou volum.

 

Xavier Bosch va néixer a Barcelona el 1967. Autor de les novel·les Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut del 2010) i Homes d’honor (2012). Anteriorment, havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992) i Vicis domèstics (1998), i la novel·la breu La màgia dels reis (1994). Periodista de llarga trajectòria, ha estat creador de formats audiovisuals d’èxit com Alguna Pregunta Més, El món a RAC 1 o El gran dictat. Ha estat cap de programes de RAC1, director de l’Avui, del documental La fleur i de l’Àgora de TV3. Actualment és articulista i membre del consell editorial de l’Ara.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document