La participació de Roses en el pla “+60 Alt Empordà” i el nou programa d'activitats centren la reunió del Consell Sectorial de la Gent Gran

El Consell Sectorial de la Gent Gran de Roses es va reunir ahir, dimecres 30 de març, per celebrar una nova sessió de debat i presentació de propostes entre consistori i les diferents entitats i col·lectius implicats en polítiques i accions que afecten les persones majors de 65 anys del municipi. La participació del municipi en el programa “+60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu” impulsada pel Consell Comarcal i les programacions d'activitats lúdiques i formatives per als propers mesos van centrar la sessió.
31/03/2016 12:43 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Consell Sectorial de la Gent Gran de Roses està integrat per representants dels casals d'avis de la població, de la residència geriàtrica, de diferents entitats assistencials i professionals i per representants polítics i tècnics del consistori. El seu objectiu és establir les vies per a un treball conjunt entre tots els agents que treballen en l'àmbit de la gent gran, creant ponts de diàleg i debat per a l'optimització i millora de les accions impulsades des d'entitats i Ajuntament.

 

Entre els punts tractats durant la reunió d'ahir, el consistori va presentar el programa “+60 Alt Empordà. Propostes per a un envelliment actiu” en el qual participarà conjuntament amb el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i altres municipis de la comarca i que té per objectiu la diagnosi i l'impuls de projectes destinats a la població major de 60 anys del territori.

 

D'altra banda, la definició del programa cultural que es desenvoluparà entre els propers mesos de maig i juny entorn al món del cinema, així com la valoració del cicle de xerrades realitzat els dos darrers anys i la seva continuïtat amb una programació de tallers participatius a partir del proper mes de setembre, van ser altres temàtiques tractades.

 

El Consell Sectorial es reuneix periòdicament al municipi, amb un mínim de dues sessions anuals.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document